Karmen Toić Dlačić

Karmen je političko iskustvo stjecala kao gradska vijećnica tijekom dvije godine u mandatu 1997.-2001.

Predsjednica je udruge „Smergus“ koja brine o naselju Merag od 2021. godine.

Profesorica matematike i informatike, u zvanju učitelj mentor i u postupku napredovanja u zvanje učitelj savjetnik. U svom radu i struci uspješna i priznata. Dvaput nagrađivana od strane Ministra znanosti i obrazovanja i time uvrštena među 500 najistaknutijih učitelja i nastavnika u školskim godinama 2018./2019. i 2019./2020. Više od jednog desetljeća redovito svake godine sudjeluje sa svojim učenicima na državnim natjecanjima iz informatike. Koautorica je više udžbenika iz informatike uz čiju se pomoć već desetak godina educiraju generacije učenika.

Koautorica i ključni autor digitalnih obrazovnih sadržaja objavljenih 2020. god. u sklopu Carnetovog projekta e-škole.

Udana, majka sina Bartola kod kojeg isto njeguje izvrsnost.

U politiku se ponovno uključuje jer svojim znanjem, iskustvom i senzibilitetom za najranjivije skupine društva, može učiniti puno za boljitak Cresa. U svom vijećničkom mandatu aktivno je radila na tadašnjem Socijalnom programu Grada Cresa.

Smatra da se raznim mjerama mora poticati poboljšanje demografske slike Cresa, ali i ne smije zaboraviti da je stanovništvo Cresa sve starije i da je ključno voditi brigu o kvaliteti života ljudi treće dobi na cijelom otoku.


Ispis   E-mail

Informacije

NEKE FOTOGRAFIJE SU SAMO PRIMJERI.

Stranica kandidata za gradonačelnika Grada Cresa i liste Unije Kvarnera za Gradsko vijeće Grada Cresa.

Sva prava pridržana.

Uključi se!

Upiši svoj e-mail kako bi ti mogli slati najnovije vijesti i objave!