Đanino Sučić

Od rođenja živi u Orlecu, a kasnije seli u Cres.

Diplomirani ekonomist u hotelijerstvu i turizmu.

U turizmu radi sezonski od 1984. na raznim radnim mjestima od pomoćnog osoblja do predsjednika uprave. Trenutno je direktor tvrtke koja upravlja smještajnim kapacitetima.

Licencirani je turistički vodič i voditelj poslovnice turističke agencije. Govori aktivno 4 strana jezika te se sporazumijeva na jednom skriptnom jeziku.

Političko iskustvo stekao je na dužnostima člana Gradskog poglavarstva, gradskog vijećnika, a proteklih 16 godina na dužnosti je županijskog vijećnika. Uz te dužnosti predstavljao je cresko-lošinjsko otočje u Otočnom vijeću pri Ministarstvu nadležnom za otoke u tri mandata. Više godina bio je član školskih odbora Srednje škole Ambroza Haračića te Osnovne škole Frane Petrića. Predsjednik je Upravnog vijeća Ljekarne Jadran.

Osnivač je i član mnogih udruga u Cresu i to Kluba mladih Susajda, Udruge turističkih vodiča, košarkaškog kluba Cres. Član je Upravnog odbora Katedre čakavskog sabora Cres-Lošinj te član Vijeća Otočnog Sabora.

Predstavnik je malih objekata u Turističkom vijeću TZ Grada Cresa.

Živi i radi u Cresu, otac je triju kćeri.

U povremenim trenutcima slobodnog vremena pokušava savladati jedrenje na dasci te se rekreira brazilskim jiu jitsuom. Posebnu radost čini mu jedan maslinik u kojem „puni baterije“.

 


Ispis   E-mail

Informacije

NEKE FOTOGRAFIJE SU SAMO PRIMJERI.

Stranica kandidata za gradonačelnika Grada Cresa i liste Unije Kvarnera za Gradsko vijeće Grada Cresa.

Sva prava pridržana.

Uključi se!

Upiši svoj e-mail kako bi ti mogli slati najnovije vijesti i objave!