Poljoprivreda

Očuvanje i održavanje poljoprivrede, ne samo kao turističkog motiva za dolazak na Cres, nego načina da Cres bude onakav kakvog volimo, je naša zadaća.

Grad mora biti aktivni sudionik edukacije, promocije i planiranja razvoja poljoprivrede i prerađivačke industrije. Uz pomoć Grada i poticajnih sredstava s državne i europske razine potrebno je unaprijediti poljoprivredu koristeći suvremena saznanja, a čuvajući vrhunski, izvorni proizvod. To nas čini drugačijima i posebnima i to je vrijednost naših proizvoda.

Grad se mora aktivno uključiti u suzbijanje pošasti alohtone divljači. Problem koji izgleda nerješiv sigurno će biti takav ako ga zanemarujemo ili ako kažemo da je netko drugi odgovoran. Prije svega, moramo učiniti sve što je u našoj moći.

Grad mora biti taj koji će naći nove metode i načine rješavanja, mora biti taj koji traži izmjene zakona i ostalih propisa, Grad mora biti taj koji će stalno i neumorno tražiti da se problem riješi kod svih nadležnih tijela.

Grad mora biti aktivan u problemima poljoprivrede, bilo da se radi o poljoprivrednom i šumskom zemljištu ili gradnji putova. Ovo je naš otok i moramo aktivno sudjelovati u donošenju svih planova za upravljanje njime.


Ispis   E-mail

Informacije

NEKE FOTOGRAFIJE SU SAMO PRIMJERI.

Stranica kandidata za gradonačelnika Grada Cresa i liste Unije Kvarnera za Gradsko vijeće Grada Cresa.

Sva prava pridržana.

Uključi se!

Upiši svoj e-mail kako bi ti mogli slati najnovije vijesti i objave!