Đanino Sučić objavio kandidaturu

Pred sugrađanima stojim kao kandidat za gradonačelnika. Iskustvo u politici kao i u poslovnom okruženju omogućili su mi brojne kontakte, saznanja ali i vještine upravljanja koje želim staviti na raspolaganje Cresu i njegovim stanovnicima.
Imamo priliku svi zajedno doprinijeti razvoju Cresa, razmjenjujući ideje i mišljenja i radeći za dobrobit svih nas. Temeljna zadaća narednog mandata biti će kako osigurati da Cres živi cijele godine, kako produljiti turističku sezonu koristeći naše prednosti, očuvan okoliš i poljoprivredne proizvode, i na tome dalje graditi proizvodnju, zanatske usluge i usluge informatičkog.
Grad mora biti otvoren za svoje građane, za njihove potrebe i probleme, ne samo za nekolicinu odabranih – za sve građane, posebice one iz manjih mjesta na cijelom otoku.
Na ovim izborima birat ćemo kako će se Cres dalje razvijati. Inzistirat ću da održivi razvitak za koji se svi deklariramo bude doista održiv, razvoj koji će donijeti radna mjesta, stanovanje i rješavanje osnovnih pitanja lokalnog stanovništva. Razvijati grad rasprodajući nekretnine, kroz agresivnu apartmanizaciju i za profit malog broja ljudi, nije put koji nudim.
Biti ću gradonačelnik koji traži rad, sposobnost i rezultate od svih svojih suradnika, u gradskoj upravi, u turističkoj zajednici i u svim ostalim gradskim tvrtkama. Gradonačelnik koji će se angažirati oko svih problema naših građana. Dosadašnje iskustvo pokazuje mi da se mnogo može postići kad radimo zajedno, kad smo uporni i stalno prisutni na svom radnom mjestu.
Pozivam na suradnju sve pojedince i stranke koje imaju istu viziju razvoja Cresa, vjerujem da zajedno možemo napraviti puno više. Biti ću gradonačelnik svih građana Cresa i siguran sam da ćemo kroz naredne četiri godine ostvariti mnoge projekte korisne za sve stanovnike otoka i generacije koje dolaze.
Ispis